Lyckat


Mhm

Ja, det stämmer. Håller på med en ny blogg på portalen horseworld då jag är missnöjd med blogg.se och Amanda ville inte följa med, så jag byter själv. Är inte klar med bloggen eller så än. Men jag kanske fortsätter göra några inlägg lite då och då. Mest bilder.

Ni får ha det bra! :)


Där kom de ja

Japp, hon sa det idag till mig nu+ att hon håller på med en ny blogg och jag tänker inte bloggar själv så ha de!

Kanske isåfall ett inlägg bara då o då(kanske mer för att spara bilderna själv men aa hehe) lol

-amanda


Fucking awesome

-amanda


Vart är du???

Vart är lilla Madde bajen, förstå gången som jag bloggar mer en henne, hihi

-amanda


Läskigt

Hej!
Jag har varit på sjöfartsmuseet och är påväg hem nu. Slutar när jag har kommit hem, rätt deg. Ska va med Wilma sen :):):)

-amanda


Dagens

-amanda


Lina min bebis



Frågestund del1


Flowers

 

Dagens outfit

Hello!

Så chilll vecka denna veckan! Tittat på film på ALLA lektioner. As gött ;) snart bamba, sjukt hungrig.

-madde


Förbättringar kommer

Omg vi har typ inte bloggar något idag, eller jag har inte blogga nått hihi.
Nä men förbättringar kommer imorgon men sov bra liksom:):):):)

-amanda


Hästevik

Blev hästevik istället för hönö ;)
Nu är vi påväg till säve för att fika lite. Världens bästa café där ute! Standard men toppen!
-madde


Hönö

Guten morgen.....

Ska dra till hönö med farmor och farfar idag. Sov ju här hos dem eftersom mamma skulle på bröllop. Yes, vi var inte bjudna jag och lillebror ;) Men det är lugnt. Blir bara stressad av sånt. Mycket folk o så.

Jag saknar ridningen något så otroligt mycket. Hade ju tänkt hyra häst på 4H i sommar, men tyvärr så är ALLA redan uthyrda. Ingen ridning och vet inte om vi får/ kan rida Romeo i sommar. Dels så är vi redan för långa och jag vet att jag alltid växer som in i bomben över sommaren. Som med Trixie. Innan sommarlovet förra året kunde jag rida henne. Kommer tillbaka efter, alldeles för lång. Sjukt?! Så de verkar som att de kommer att bli en hästfri sommar.... Det skulle lika gärna kunna va en syrefri sommar. Usch vad hemskt. Men vill så gärna ha en foderponny! Kommer finnas en ledig stallplats från och med augusti uppe där Trixie står. Skulle vara bäst.

Har letat medryttarhäst oxå, men det har gått så dåligt dem senaste gångerna så har börjar bli lite osäker på mig själv. Där Trixie står är värsta dröm stallet. Alla är supertrevliga och Maria, trixies ägare va den bästa hästägaren man kan tänkte sig.
Det finns ju dem som är super rädda om sin häst och om man gör minsta lilla fel får man skäll. Jag har ju dåligt självförtroende och att skäll gör Inte saken bättre. Vad ska jag göra? Vill verkligen ha en häst att rida och sköta om. Sommarhäst skulle också va kul....
-madde


Kvällspromenix

-madde


Världens bästa film

Seabiscuit. Seriöst den bästa filmen att se för er hästälskare! Den rekommenderar jag. Se den!!
-madde


Första doppet

Ja, då var första doppet i år avklarat.
Tanken var egentligen inte att jag skulle bada, utan bara ligga där nere vid den pollen-fria luften för att jag skulle må lite bättre.
Men så doppa ja mig. Otroligt skönt ändå. Så fort vi var klara så kom huvudvärken tillbaka och nu kan jag knappt andas igen :( tur att pappa kommer med allergi tabletter sen ;)
-madde


Lina badar

Igga min failade röst i slutet, fick inte bort ljudet :(
Ja, lina kastade sig och och kasta sig ur vattnet. Hon tycker att de är grymt kul!


#ullared #parkeringen #fem #år


Film

Nu kollar jag på film när det är så fint väder, men jag har feber, ont i halsen och öroninflamation. Gud mitt öra gjorde så ont, men tog värktabletter...

Anyway jag kollar på snow white åååå bara älskar filmen och jag tycker Kristen(omg han heter la de) men hon i twilight aja, men hon spelar grymt bra. Detta är en film som jag rekommenderar.


Haha Madde, vet att du hatt denna filmen.

-amanda :):):)


På båten med min bästis

Yes, nu är vi på båten, men vi åker nog inte ut, de blåser för mycket :(
-madde


Tappat

Herregud, asså jag har seriöst tappat min hoppteknik bara sååå, seriöst. Är det för vi inte hoppar så mycket eller varför?
 
För ett år sedan:
Där hänger jag med han och drar inte i tyglarna och hälarna är nera, det är en rätt bra sits där tycker jag.
 
Nu:
Gud kolla på mig? armbågarna där o all tyngd i tyglarna typ. Jag hänger inte med i hans hopp och det ser förjävligt ut men den hästen Juvel han hoppar lite specielt han...
 
-amanda 

So me

 
 

Näe

Förvänta er inte att jag kommer sjunga idag. Super förkyld har knappt någon röst....

Sitter och spelar bingo hos farfar ;) trevligt. Göteborg har seriöst världens bästa väder när det väl är varmt! Hoppas vi drar ut mer båten idag!
-madde


Mot hällsvik

-madde


Pollen

Oharre. Känns som om jag fått en pollenbomb över mig. Ont i huvudet och täpt i näsan... Skönt att jag ska ut till farmor och farfar idag då och få lite ocean luft ;) Kanske till och med tar mig ett dopp. Vi får väl se.
 
Det var sååå otroligt kul på Ullared igår. Vi var där tills det stängde. Man kan seriöst inte titta sig mätt på allt dem har. Hade köpt så sjukt mycket kläder, men hade bara en budget på 600 + 100 kr till mat. Jag köpte 2 par shorts, en otroligt snygg tröja och lite övriga saker som hårspray, ridstrumpor, Bikini osv.
Om man tänker efter så är det egentligen inte så billigt som man tror. Fick bara 3 klädesplagg och lite från 5 och 10 kronors hyllan... Men nöjd är jag i varje fall.

Klänning till Esther, mobilskal, hårspray och avsminknings servetter.
Otroligt snygga tröjan :))

Shorts och ridstrumpor
Bikini.
 
Ja, bilderna är tagna med min dåliga iphone kamera. Canonen är hos pappa.
Vad tycker ni om kläderna? Yay or nay?


RSS 2.0