Ponnyridning

Nu har jag o Madde ponnyridningen, de e kul :):):)


Vi börjar om på nytt

Ja, rubriken säger allt :):):)

-amanda


De e så vi rullar


Rip


Romaaannn


Romiiis❤

Bjuder typ..
Men vi red, läs på maddes blogg om vad som hände denna gången.
Www.maddep.blogg.se
Ja de händer något som ingen trodde skulle hända!
-amanda


Vi e fräna


Sorry

Ledsen för grymt dålig update! Har inte kunnat ladda upp en ända bild då hela vårt comhem nätverk har kraschat så att inget kommer funka tills torsdag... Allt jag har är min mobil och en dampigt seg laptop med ett ännu segare bredband soo, på torsdag då jäklar! Titta till min blogg så länge :))
- madde


De va allt jag ville ha o säga


Byter

Hello!

Nu är det bestämt att jag byter tillbaka till min blogg. Den är klar nu. Men ni kan ju fortsätta följa mig här. Så vi har bestämt att vi har detta som bildblogg som innan, bara med bättre uppdatering ;) ha det bra! // madde och Amanda


Photoshop bild


flyttar tillbaks

Hello!
 
Anledningen till att jag varit så dålig på att blogga är för att jag ska snart flytta tillbaka till min egen blogg. Håller på och förbreder lite grann.
Charles ägare ringde mig imorse och sa att hon ångra sig och inte ville ha medryttare :( Det känns väl sådär....
Och idags så har jag kajsa, och Emilia varit på 4H och kopierat upp lappar till tuppen bengt. Sedan har vi delat ut dem i olika delar av området.
Och vi får se om jag får åka till stallet imon.... Har matteläxa som jag glömt bort (ligger otroligt efter i matten) så mamma blev inte glad när jag sa att jag hade 10 sidor att jobba. hahaha så hon sa som straff så måste jag stanna hemma och jobba. Får se om hon ångrar sig ;)
// Madde

Cinnamon challenge och lite till


Jag spelar "stay" med Rihanna


Din bajs jag saknar dig

- madde


Paranormal activity 4


men revbenet och katten

 
//amandaaaaaaaaaaaaaa

On tha bus

Hello! Sitter på bussen på väg upp till Alicias "försenade" födelsedags kalas :p ritade ett litet kort, blev ju inte världs bäst, men men....


Chilling With


Hemmaaaa

Nu är jag hemma från ullared. De va skoj men inte så mycket folk som jag trodde. Men nu ska jag packa upp grejerna, kommer en video på alla grejer, eller asså inte alla men lite, kommer immorgon tror jag :)
 
-amanda 

Yes please


Esther <3

// Madde

Charles och Tiara

Hejsan!
 
Var och provred Charles idag och han var verkligen super fin! Han är tydligen korsning mellan Cob, hannoveranare och en engelsk ras som jag inte kommer ihåg va den hette.
Och så red jag Tiara oxå. Det blev en mysig uteritt. ha det bra!
Tiara
Bild på Charles. Snodde bilden från hans ägare :p han är väldigt lik en nordsvensk.
// Madde
 
 

Danmark

Jag spelade en cup i Danmark om ni inte fattade det och då tog jag inte med mig min mobil så har då inte kunnat blogga, men vi spelade då Rödspätte och vi vann, tjoho oslagbara är vi. Men vi åkte båt över till Danmark och det blev väl något kort där o så. Men vi sov typ inget på cupen så är väldigt trött och är väldigt glad över att sova i min gooooaaa säng hemma.. Men sen imorgon då ska jag till Ullared o handla, kommer väl upp en video om vad jag har köpt eller så gör jag bara ett vanligt inlägg. Men nu orkar jag inte skriva mer på mobilen så godnatt!!

Ps. Ska sitta i bilen i några timmar imorgon så kika mig: amandasjostrand17

-amanda :))


Badat

Hello!

Har inte bloggat nåt idag för har varit på Lerumsbadet och tog inte med mig mobilen. Men Amanda är hemma nu! :D
Snapchattar med Emelie och tittar på tv ;)
-madde


Horsiiiiis

 
// Madde

RSS 2.0